• LIDINGÖS NYA VARDAGSRUM • VILLA FORESTA ESTD. 1910
Book
konferensaktivitet

Villa Foresta

Konferensaktiviteter

Vi möts på Villa Foresta

BUILD YOUR TEAM AND REACH YOUR DREAM!

Att kombinera konferensen med en aktivitet är ett oslagbart sätt för teambuilding. Ni lär känna varandra bättre och upptäcker nya sidor, vilket kommer stärka teamkänslan. 

Let's do this!

Villa Foresta

Våra konferensaktiviteter

konferensaktivitet

Måla / Skåla

Det som utgör konstnärskap är skapandet – inte resultatet. Med hjälp av färg och inspiration från omgivningen växer tavlorna fram.

stockholmsbrenn

Möte med Ginprovning

I samarbete med våra vänner på Stockholms Brännerier avslutar vi dagen med att lära oss mer om denna klassiska men ack så trendiga och välsmakande dryck!

Möten & Event

Mötespaket

Att mötas på Villa Foresta är en upplevelse där vi tar hand om allt runt omkring och lämnar inget åt slumpen utan snarare adderar detaljerna ni inte visste ni behövde.

Våra mötesexperter guidar er från första samtalet till det varma avskedet när ni efter ett framgångsrikt möte lämnar oss, för den här gången.

DSCF7691-HDR

Möten & Event

Konferensrum

Hos oss hittar du konferenslokaler för alla typer av möten - Anpassa dina kriterier utifrån den typ av konferens du anordnar. Är ert möte i kategorin stor har vi plats för 300 personer i klassiska Millessalen eller för det mer intima mötet finns flera konferensrum med makalös utsikt över Stockholm silhuett. Har du några särskilda önskemål hjälper vi såklart gärna till och är självklart snabba på mailen!

Vi möts på Villa Foresta bara 15 minuter från centrala Stockholm.

Layer_1