• LIDINGÖS NYA VARDAGSRUM • VILLA FORESTA ESTD. 1910
Book
1

Villa Foresta

Restauranger

Det goda livet!

I hjärtat av Villa Foresta hittar du Restaurang WS.

I denna stimmiga och härligt familjära atmosfär samlas vi för att pausa och verkligen njuta av livet en stund. Kliv in i en restaurang som drivs av det traditionella mathantverket och flirtar nyfiket med utvalda moderna inslag. Här hittar du något för alla stunder. Skål och varmt välkommen in!

Bokningsförfrågningar
Ring - 08 506 128 00

maila -  eat@villaforesta.se
 

restaurangen öppnar 21 augusti

konferensaktivitet (1)

Restaurang WS

Det goda livet - I hjärtat av Villa Foresta hittar du vår restaurang. I denna stimmiga och härligt familjära atmosfär samlas vi för att pausa och verkligen njuta av livet en stund. Kliv in i en restaurang som drivs av det traditionella mathantverket och flirtar nyfiket med utvalda moderna inslag. Här hittar du något för alla stunder. Skål och varmt välkommen in! 

Namnlös design (21)

Verandan

Upplev verandan - Träd in till vår veranda och upplev ett rikt vinarv och det klassiska kökets tidlösa charm. Botanisera i noggrant utvalda viner från kända europeiska vingårdar, serverade med ett varmt värdskap. Vi älskar vin, och har arbetat fram en lista som hyllar de tidlösa smakerna av klassiska rätter, framtagna för att erbjuda en smakupplevelse som balanserar tradition med nyfikenhet. 

Group 66

Glasbaren

I vår glasbar finns våra signatur cocktails, väl utvalda viner och härliga bubblor. Vad gör du? Du njuter, blickar ut över solnedgången och är det bra väder byter du till en av barstolarna utomhus på terrassen.

Namnlös design (20)

Biblioteksbaren

Välkommen till vår barception, här är allting möjligt - vi välkomnar dig till hotellet, ordnar med en skummig cappuccino, hjälper dig med taxin till konserten, serverar ett smarrigt bakverk framför brasan eller är det after work hänger du kvar för ett glas!

Layer_1