• LIDINGÖS NYA VARDAGSRUM • VILLA FORESTA ESTD. 1910
Book
Namnlös design (20)

Villa Foresta

Mötespaket

Vi möts på Villa Foresta

WHERE IDEAS UNITE: YOUR CONFERENCE, OUR EXPERTISE.

Välj bland våra färdiga mötespaket eller bli inspirerad av de olika konferensuppläggen hos oss på Villa Foresta. Hittar du inget paket som passar er konferens? Inga problem – våra mötesexperter hjälper dig gärna att skapa det perfekta innehållet för just ditt möte.

Villa Foresta

Våra mötespaket

Namnlös design (21)

Konferens med AW

Mötet är klart och resultatet blev fantastiskt - vi ordnar med det goda så ni kan fira “work well done” i lugn och ro!

Namnlös design (20)

Kick off

Nu är det dags att boka årets kick-off! Vi kan erbjuda mängder med olika typer av aktiviteter för stora som små grupper - om vi är experter på mat och dryck, absolut!

stockholmsbrenn

Möte med Ginprovning

I samarbete med våra vänner på Stockholms Brännerier avslutar vi dagen med att lära oss mer om denna klassiska men ack så trendiga och välsmakande dryck!

Möten & Event

Konferensaktiviteter

Att kombinera konferensen med en aktivitet är ett oslagbart sätt för teambuilding. Ni lär känna varandra bättre och upptäcker nya sidor, vilket kommer stärka teamkänslan. 

Let's do this!

konferensaktivitet

Måla / Skåla

Det som utgör konstnärskap är skapandet – inte resultatet. Med hjälp av färg och inspiration från omgivningen växer tavlorna fram.

DSCF7727-HDR

Möten & Event

Konferensrum

Stort event, workshop, styrelsemöte, konferens, brainstorming eller bara ny inspiration på en fantastisk plats? 

Hos oss kan du boka mötesrum namngivna efter framstående kvinnor för att hedra arvet från Villa Forestas grundare Wilhelmina Skogh.

Här finns alla möjligheter för mötet för två till 300 personer - Vi erbjuder 12 olika konferenslokaler, stora som små där flera har en vacker utsikt över havet och Stockholms silhuett.

Layer_1