• LIDINGÖS NYA VARDAGSRUM • VILLA FORESTA ESTD. 1910
Book
DJI_20240620102032_0099_D

Villa Foresta

Möten & Event

Vi möts på Villa Foresta

I dessa salonger, bland historiska väggar och böljande trädgårdar, vandrade hotelldrottningen i en svunnen era. Wilhelmina Skoghs närvaro har präglat varje hörn av Villa Foresta, och genom att följa hennes fotspår öppnas dörrar till ett rikt förflutet och med det skapas nya visioner. 

DSCF7727-HDR

Möten & Event

Från det intima mötet till 300 personer!

Stort event, workshop, styrelsemöte, konferens, brainstorming eller bara ny inspiration på en fantastisk plats? 

Hos oss kan du boka mötesrum namngivna efter framstående kvinnor för att hedra arvet från Villa Forestas grundare Wilhelmina Skogh.

Här finns alla möjligheter för mötet för två till 300 personer - Vi erbjuder 12 olika konferenslokaler, stora som små där flera har en vacker utsikt över havet och Stockholms silhuett.

DSCF7621-HDR copy

Möten & Event

Konferensrum

Hos oss hittar du konferenslokaler för alla typer av möten - Anpassa dina kriterier utifrån den typ av konferens du anordnar. Är ert möte i kategorin stor har vi plats för 300 personer i klassiska Millessalen eller för det mer intima mötet finns flera konferensrum med makalös utsikt över Stockholm silhuett. Har du några särskilda önskemål hjälper vi såklart gärna till och är självklart snabba på mailen!

Vi möts på Villa Foresta bara 15 minuter från centrala Stockholm.

Namnlös design (19)

Boka konferens

Boka er nästa konferens på Villa Foresta och upplev skräddarsydda möten och evenemang i inspirerande miljöer. Skicka er bokningsförfrågan idag!

Layer_1