• LIDINGÖS NYA VARDAGSRUM • VILLA FORESTA ESTD. 1910
Book
DJI_20240620103832_0120_D

Villa Foresta

Event

Ett event för 300 personer eller intimt boutique bröllop?

Vi vill kunna erbjuda det bästa för just dig och dina gäster. Oavsett om du vill ha en mindre middag, jubileum, galamiddag eller ett större event.  

Vill du ha hjälp med inspirationen, eller har du en ide som du vill utveckla? Fortsätt du med visionen så ser vi till att det händer!

konferensaktivitet (1)

Bröllop

På Villa Foresta är inget bröllop det andra likt vilket gör oss redo för ert drömbröllop!  Vi erbjuder otroligt vackra miljöer för både det stora bröllopet som det mindre boutique bröllopet och med vår granne Millesgården behöver du inte åka långt för en fantastisk bröllopsbild! Mat och dryck, luta dig tillbaka - det här kan vi!

DJI_20240620104040_0126_D

A party with a view

Vi vill kunna erbjuda det bästa för just dig. Oavsett om du vill ha en galamiddag eller ett företagsevent. Vill du ha hjälp med inspirationen, eller har du en ide som du vill utveckla? Låt oss ta hand om festligheterna så fokuserar ni på att ha kul!

Namnlös design (21)

A grand celebration

Fyller du 40, 50, 60 eller fyller du bara år och vill fira? Är det dags för examen eller är det kärleken som ska firas efter en hemlig förlovning? Det finns ingen dålig anledning att fira något så låt oss lösa allt det praktiska så kan du blåsa ut serpentiner och ljus!

Layer_1