• LIDINGÖS NYA VARDAGSRUM • VILLA FORESTA ESTD. 1910
Book
gustavotterberg

Villa Foresta

Stjärnkocken blir Villa Forestas köksmästare

Liggande-mönster-grönt-CMYK
Stjärnkocken blir Villa Forestas köksmästare

I slutet av augusti vi dörrarna till Villa Foresta, och vi är glada att meddela att stjärnkocken Gustav Otterberg kommer att leda vår gastronomiska satsning som köksmästare. Med imponerande meriter från Leijontornet, Ekstedts och senast Villa Pauli, kommer Gustav att utveckla ett matkoncept med hållbarhet och råvaran i fokus.

Gustavs matfilosofi bygger på närheten till naturen och hantverket kring hur man värnar om råvaran. Han har tidigare byggt upp Restaurang Ekstedt och den legendariska stjärnkrogen Leijontornet. Senast har han varit köksmästare på Villa Pauli och tidigare även på Artipelag och Grand Hotel Saltsjöbaden.

På Villa Foresta är hjärtat Verandan, hotellets familjära vardagsrum där gäster kan umgås och njuta av utvalda viner och cocktails tillsammans med lättare rätter, smakportioner och drinktilltugg. Utöver Verandan öppnar vi även en restaurang som bjuder in till oförglömliga smakupplevelser.

- I vår matfilosofi ligger fokus på huvudråvaran i rätterna. Kompositionerna kommer därmed vara noggrant utvalda för att framhäva råvaran. Det känns otroligt spännande och roligt att få skapa ett helt nytt matkoncept på ikoniska Villa Foresta, säger Gustav Otterberg.

Menyn kommer att vara fokuserad på svenska råvaror och producenter. Med inspiration från seklets början, natur, skog och norra Italien har ett tidlöst designkoncept vuxit fram.

Villa Foresta

Du kanske även är intresserad av

villaforesta_rendering

Villa Forestas inredningskoncept

Med inspiration från seklets början, natur, skog och norra Italien har ett tidlöst designkoncept vuxit fram. Bakom inredningskonceptet står Torbjörn Blomqvist, ägare av Stockholm Meeting Selection, tillsammans med arkitektbyrån Tengboms.

gustavotterberg

Stjärnkocken blir Villa Forestas köksmästare

I slutet av augusti vi dörrarna till Villa Foresta, och vi är glada att meddela att stjärnkocken Gustav Otterberg kommer att leda vår gastronomiska satsning som köksmästare.

DSCF7810-HDR

Getaway at Villa Foresta

Fly vardagen och unna dig en getaway på Villa Foresta.

IMG_6339 2

Staycation at Villa Foresta

Checka in i en oas av lugn och elegans på Villa Foresta! Utforska en varm och välkommande atmosfär där varje detalj väcker nyfikenhet och beundran.

96c54c60-a312-4aaa-94f3-bcea7b4c11ad

Best Friend

Självklart ska din hund hänga med när du reser! På Villa Foresta vill vi skämma bort alla våra gäster på bästa sätt – oavsett om de är tvåbenta eller fyrbenta.

IMG_6390 1

Business Stay

Upplev den perfekta balansen mellan arbete och avkoppling, endast 15 minuter från Stockholms innerstad.

Layer_1