• LIDINGÖS NYA VARDAGSRUM • VILLA FORESTA ESTD. 1910
Book
IMG_6390 1

Villa Foresta

Business Stay

Liggande-mönster-grönt-CMYK
Business Stay

Avsluta eller fortsätt arbetsdagen på Villa Foresta, där tidlös elegans möter ikonisk historia. Oavsett om du behöver arbeta ostört eller är på resande fot, har vi allt som behövs för att din vistelse ska bli både produktiv och avkopplande.

Checka in, kasta av dig skorna och koppla av på rummet. Ta en promenad i våra vackra, grönskande omgivningar. Beställ en skummig cappucciono i Biblioteksbaren, vår barception där allting är möjligt. Här finns plats om du vill jobba en stund eller slå dig ner framför brasan med en bok. Låt kvällen fortsätta – ta en drink med kollegorna och njut av en kulinarisk upplevelse i Restaurang WS. Här möter sofistikerade smaker en stämningsfull atmosfär.

Sov gott i krispiga lakan och starta dagen med en löptur eller promenad längs med vattnet. Efter en uppfriskande dusch väntar en energigivande frukost i Restaurang WS. 

Vi ses på Villa Foresta!

I paketet ingår:

  • 1 varmrätt i Restaurang WS
  • Hotellfrukost

Innan det är dags att resa vidare finns gott om plats att sitta och jobba i Bibliotektsbaren eller någon av våra lounger.

Behövs ett konferensrum? På Villa Foresta finns alla möjligheter för mötet för 2 till 300 personer. Kontakta oss så hjälper våra mötesexperter er vidare.

Villa Foresta

Du kanske även är intresserad av

villaforesta_rendering

Villa Forestas inredningskoncept

Med inspiration från seklets början, natur, skog och norra Italien har ett tidlöst designkoncept vuxit fram. Bakom inredningskonceptet står Torbjörn Blomqvist, ägare av Stockholm Meeting Selection, tillsammans med arkitektbyrån Tengboms.

gustavotterberg

Stjärnkocken blir Villa Forestas köksmästare

I slutet av augusti vi dörrarna till Villa Foresta, och vi är glada att meddela att stjärnkocken Gustav Otterberg kommer att leda vår gastronomiska satsning som köksmästare.

DSCF7810-HDR

Getaway at Villa Foresta

Fly vardagen och unna dig en getaway på Villa Foresta.

IMG_6339 2

Staycation at Villa Foresta

Checka in i en oas av lugn och elegans på Villa Foresta! Utforska en varm och välkommande atmosfär där varje detalj väcker nyfikenhet och beundran.

96c54c60-a312-4aaa-94f3-bcea7b4c11ad

Best Friend

Självklart ska din hund hänga med när du reser! På Villa Foresta vill vi skämma bort alla våra gäster på bästa sätt – oavsett om de är tvåbenta eller fyrbenta.

IMG_6390 1

Business Stay

Upplev den perfekta balansen mellan arbete och avkoppling, endast 15 minuter från Stockholms innerstad.

Layer_1