• LIDINGÖS NYA VARDAGSRUM • VILLA FORESTA ESTD. 1910
Book
DSCF7810-HDR

Villa Foresta

Getaway at Villa Foresta

Liggande-mönster-grönt-CMYK
Getaway at Villa Foresta

Checka in på eftermiddagen, ta en powernap på rummet, häng i baren och känn in en varm och välkommande atmosfär. Njut av en härlig tvårättersmiddag i restaurangen, avrunda med en kopp kaffe eller kanske något gott att dricka i i baren. Somna sedan skönt i något av våra hotellrum och vakna utvilad till en härlig frukostbuffé.

I paketet ingår:

  • Tvårättersmiddag
  • Frukostbuffé

Reser ni fler än två personer?

Vissa av våra rum har plats för extrasäng, men alla är tyvärr inte bokningsbara online. Kontakta receptionen på welcome@villaforesta.se så hjälper vi till att boka in det.

Villa Foresta

Du kanske även är intresserad av

villaforesta_rendering

Villa Forestas inredningskoncept

Med inspiration från seklets början, natur, skog och norra Italien har ett tidlöst designkoncept vuxit fram. Bakom inredningskonceptet står Torbjörn Blomqvist, ägare av Stockholm Meeting Selection, tillsammans med arkitektbyrån Tengboms.

gustavotterberg

Stjärnkocken blir Villa Forestas köksmästare

I slutet av augusti vi dörrarna till Villa Foresta, och vi är glada att meddela att stjärnkocken Gustav Otterberg kommer att leda vår gastronomiska satsning som köksmästare.

DSCF7810-HDR

Getaway at Villa Foresta

Fly vardagen och unna dig en getaway på Villa Foresta.

IMG_6339 2

Staycation at Villa Foresta

Checka in i en oas av lugn och elegans på Villa Foresta! Utforska en varm och välkommande atmosfär där varje detalj väcker nyfikenhet och beundran.

96c54c60-a312-4aaa-94f3-bcea7b4c11ad

Best Friend

Självklart ska din hund hänga med när du reser! På Villa Foresta vill vi skämma bort alla våra gäster på bästa sätt – oavsett om de är tvåbenta eller fyrbenta.

IMG_6390 1

Business Stay

Upplev den perfekta balansen mellan arbete och avkoppling, endast 15 minuter från Stockholms innerstad.

Layer_1